En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimarts, 20 de març de 2012

ROLLETS DE PASTA DE FULL AMB XAMPINYOS I OLIVES NEGRES

 Seguim amb el menú del meu aniversari .............................
Un altre dels aperitius que els hi vaig fer van ser aquest rotlles amb xampinyons i olives negres. Ho vaig veure al blog de la SONIA . L'EXQUISIT, que sino l'heu visitat us el recomano. Realment el nom li fa justicia, ja que fa unes coses bonissimes: 
Jo l'unic que hi vaig canviar es que ho vaig fer amb una làmina de pasta de full que tenia a la nevera y la veritat es que van ser tot un èxit. 
INGREDIENTS: 
1 làmina de pasta de full del lidl
50 grs. d'olives nedres sense pinyol
200 grs. de xampinyons picats 
( jo vaig fer servir 2 llaunes petites de xampinyons laminats, era el que tenia en aquell moment)
1 mica de tabasco
1 rovell d'ou 
especies (opcional) 
  • Trinxem els xampinyons i les olives ben petites, ho posem en un bol , hi afegim el tabasco i les espècies i ho barregem tot plegat.
  • Estirem la massa de pasta de full i hi aboquem la barreja per sobre i ho enrotllem  , mirant d'apretar  una mica perque ens quedi ben enrotllat.
  • Quan el vaig tenir enrotllat el vaig posar una mitja horeta al congelador i llavors el vaig tallar sense cap problema, ja que si ho feia a temperatura ambient es desmontaba al tallar-lo . Ho talem a rodellas de 1 cms: de gruix.
  • A mesura que anem tallant les posem en una plata del forn, que previament hi haurem posat un silpar o paper per anar al forn. 
  • Ho pintem amb amb el rovell d'ou i ja els podem enfornar, a 200 º i uns 20 minuts aprox: fins que estiguin ben dauradets. 
  • Els deixem refredar sobre una reixeta.
Jo els vaig fer a mig matí i alhora de servir-los a taula els aig posar dos minutos a dintre el forn apagat , però que estaba calent i així una mica tebis eren bonissims.
També vaig fer musclos amb verduretes per sobre, voulavents amb brandada de bacalla , tacos de salmó marinat i uns bastonets de pollastre am formatge, que vaig veure en el video del blog de la NEUS de COCINANDO CON NEUS, però amb les presses de servir-los ben calentons, vaig oblidar de fer les fotos.
bé així tindre l'excusa per tornar-ho a fer un altre dia.

15 comentaris:

  1. Quima feia dies que no et visitava. Quin bon aperitiu! Ja conec la Sònia i fa delícies, sí! Això que expliques de posar la pasta de full al congelador m'ha semblat molt bona idea! De vegades faig ulleretes i sempre tinc problemes... gràcies! Petonet

    ResponElimina
  2. Ha de ser boníssim, jo he fet uns rotllets semblants en versió dolça, en salat ha de quedar sensacional!

    ResponElimina
  3. Que bonitos rollos.... me gustan mucho!!

    ResponElimina
  4. Una fantástica idea para un aperitivo. besitossss

    ResponElimina
  5. Quima, porfi podrías quitar lo de la verificación de palabra, es que así sería más rápido comentar. Muchas gracias guapa y feliz día.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Maria jesus ya lo he quitado. Lo habia quitado hace tiempo, pero como cambie la configuracion se volvio a activar y no me acordé de quitarlo. Yo tampoco me gusta; porque hace perder mucho tiempo.
      Gracias por avisar

      Elimina
  6. són ideals com a aperitius Quima!!!! m'agrada molt com t'han quedat. molts petonets

    ResponElimina
  7. ¡¡Ostis¡¡, que pintazas tiene.
    A ver si me animo y lo pruebo.
    Bsts guapa.

    ResponElimina
  8. madre que pinta tan guena tiene esto ,,a ver si algun dia me animo a probar a hacerlo....

    ResponElimina
  9. Aquesta aperitius amb pasta de full sempre queden boníssims, a mi m'agrada fer-los també en forma de palmereta!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  10. tienen una pinta buenísima, me encantan
    Besos

    ResponElimina
  11. Amb la gana que porto avui....per picar i no parar.

    ResponElimina
  12. Realment, la pasta de full dona molt de joc!, i aquesta del Lidl és perfecte per farcir, a més a més és molt bona, i farcida amb aquests 2 ingredients un sabor boníssim assegurat!, a reveure.

    ResponElimina