En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimarts, 13 de març del 2012

SIGRONS SALTEJATS

 Mare meva ja ha passat una setmana desde l'ultima recepta . La veritat es que aquest dies no he fet res d'especial , però la recepta que us porto avui ja fa dies  que la tinc guardada esperant a trobar el moment de publicar-la. Es una recepta molt sencilla, d'aquelles que  en un tres i no res tenim un primer plat a punt.
INGREDIENTS:
Sigrons ( la quantitat segons els que siguem)
1 pebrot verd
1 ceba
pebrot vermell
dauets de beicon
  • Els sigrons els podem coure nosaltres o poden ser comprats ja cuits ( en el meu cas eren comprats cuits) Jo normalment n'agafo uns 200 grs. per persona aprox. 
  • primer tallem la ceba i el pebrots a trosset, no han de ser molt petits, i els saltegem en una paella amb oli d'oliva. 
  • Quan estigui pochat hi posem el beicon i ho deixem que s'acabi de rossejar. 
  • Un cop tinguem les verdures cuites I afegim els sigrons ja cuits i ho saltegem dos minuts tot plegat. 
  • Ho emplatem i ja tenim un primer plat bo, variat i rapidet de fer.
 Aquest plat potser es més adient per l'hivern, però de llegums n'hem de menjar tot l'any.
També podriem fer servir un pot de sigrons d'aquest que ja venen cuits, si son de bona qualitat sempre ens poden solucionar un imprevist.

17 comentaris:

  1. Els cigrons són una solució ràpida i barata... i molt bona, per cert! A l'estiu me'n faig uns farts tipus amanida. Molt bona la teva. Benvinguda de nou, Quima.

    ResponElimina
  2. Uysssssssss,esto si que no Quima...........esto no lo hago ni de palo, ejjjjjke.......¡¡¡odio los garbanzos desde cria¡¡¡ (y el caso es que en casa les encantan).
    Bsts

    ResponElimina
  3. Que buenos estos garbanzos, perdona si te había medio perdido, pero tuve problemas con mi blog roll y se me escapo alguna que otra recta, pero ya estoy al día de nuevo.

    Un saludo!!

    ResponElimina
  4. Sóc més de llenties o mongetes, els cigrons me'ls miro de lluny 8( molts petonets guapa

    ResponElimina
  5. Te han quedado riquísimos. besitossssws

    ResponElimina
  6. que bons!!!! els cigrons son un dels plats preferits del meu fill....
    petons
    carmen

    ResponElimina
  7. Quina bona pinta!! Els cigrons amb amanides fredes o calentes són ideals!!

    ResponElimina
  8. Quima, t'ha quedat molt be, unes fotos molt macàs.
    Fins aviat.
    Ramon

    ResponElimina
  9. És una de les llegums que més m´agraden i són molt agraïdes tant per fer plats calents com freds a l´ estiu. El toc amb dauets de beicon m´agradat. A la propera n' afegiré.

    ResponElimina
  10. Ben bons i fàcils aquests cigrons !!! jo faig llegums cada divendres, així que m´has ajudat a variar una mica la versió d´aquesta setmana. Ens agraran segur. Petons,

    ResponElimina
  11. Buenas tardes Quima. Unos garbanzos salteados con esas verduritas y el beicon, con una pinta buenísima, dan ganas de meter la cuchara por el monitor.
    Un saludo Paco

    ResponElimina
  12. Tindriem que menjar llegum mes a sobint.
    Es un plat complert i sa.
    Jo esls faig molt semblants
    Petonets

    ResponElimina
  13. Como bien dices un plato recomendable parta cualquier dia del año....me encanta ver este tipo de recetas.
    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.blogspot.com

    ResponElimina
  14. Aquesta mena de receptes m'encanten, una cosa senzilla de fer, però molt bona, m'agrada molt l'aspecte que té!!
    T'he deixat un premi al meu blog ;)

    Petons!

    ResponElimina