En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dijous, 1 de desembre del 2011

TEMPORADA DE BOLETS

Avui no us porto cap recepta , i aixó que en tinc un parel de preparades; però us volia ensenyar aquest bolets tan guapos que va trobar ahi el meu marit .................. No es que a casa siguem grans caçadors de bolets; però he de dir que d'uns anys ença ens hi hem anat aficionant i ja en conexeim uns quants. Aprofitan que ara fa bó i desprès de les intenses plugues que van tenir aqui a la provincia i que encara no fa fred, encara hem podem trobar alguns.
No us penseu que els he trobat jo ..........no que va ....he de reconèixer que en sap o al menys hi tè més paciencia el meu home que jo.  Aixi que ahir a la tarda tenia un parell d'hores lliures deprès de dinar i ja el veieu amb el cistell en una má i el bastò a l'altre cap al bosc a veure si en trobava algun.
Un bon cistellet en va trobar, la veritat es que fa tanta ilusió com veus el cistell ben ple i amb aquella olor de bosc que fan ......... he de confesar que quan els vaig veure,  una mica de greu si que hem va saber no haber-lo acompanyat. ........... bé aquest fi de setmana haurem de tornar-hi fer una excursió.
La majoria erens escarlets vermells, però també va trobar un grapadet de rovellons , i alguna pota de rata , així que un cop ben nets, el primer que vam fer va ser menjar-nen uns quant a l'hora de sopar.
I la resta ben escaldats i a guardar-los amb aigua i sal , per aixi poder-na gaudir més endevant.

Espero trobar-ne alguns més i així poder omplir-en uns quants potets més.

8 comentaris:

  1. Quin goig aquests bolets, jo tinc mono aquest anys, a veure si hi puc anar el cap de setmana!

    ResponElimina
  2. ummm, quins bolets mes bons, al meu fill te un futimé de bolets, viu al Pallars i va sovin a cerca bolets

    ResponElimina
  3. Quina bona collita que va fer el teu marit, Quima! Rovellons, carlets, pinetells... i una bona barrejeta per menjar, oi? Petonet

    ResponElimina
  4. Pocas cosas hay tan ricas como las setas de temporada. son una delicia. Todas menos los níscalos, que no puedo con ellos.
    qué envidia de conserva
    Besos

    ResponElimina
  5. quin goig que fan, nosaltres tambe i vam anar i em vam collir molts.

    et vull pregunta una cosa , t'envio un email

    roser

    ResponElimina
  6. Quina sort!!! mira que és veuen pocs!!! aquest any nosaltres pocs em menjat!!! els pots són una maravella!!!petonets

    ResponElimina
  7. Quima, ara si que m'has fet goleta!!! aquest any ni el he vits, els bolets!!! i en tinc desitg... no crec que aquest cap de setmana se'n facin... però hi aniré!!! bon cap de setmana!

    ResponElimina
  8. Ostres, quin cistell!! Fa molta patxoca!
    Mons pares hi van cada cap de setmana, tenim la sort de que els diumenges sempre tenim bolets! jejeje
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina