En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 21 de gener del 2012

CREMA DE PASTANAGA AMB CRUIXENT DE PERNIL IBERIC

 INGREDIENTS:
5 ó 6 pastanagues
1 patata
1 porro
aigua
2 lamines de pernil iberic, fines.
Opcional( 1 cacito de caldo de pollo KNOR)

Com veieu segueixo amb les cremes,  aquesta vegada de pastenaga. L'elaboració es més o menys la mateixa, la podem variar, però el resultat es el mateix.
Per fer aquesta crema de pastanaga, primer he posat una mica d'oli a l'olla on la bulliré, hi poso el porro tallat i el saltegem, hi afegim la pastenaga tallada a trocets i la patata i ho saltegem tot plegat. Hi afegim l'aigua i com que no tenia brou hi he posat un CACITO DE CALDO DE POLLO KNOR.
Ho deixem bullir fins que veiem les verdures ben cuites , a mi personalment li deixo a foc lent, una hora  +-. Ho triturem amb el minipimer fins que ens quedi una crema ben fina, i ho rectifiquem de sal si cal.
Agafem les làmines de pernil i les posem entre dos trossos de paper del forn. Les posem al microones un minut, passat el minut si no estàn ben cruixents, les hi anem posant en tandes de 10 ó 20 segons, millor poc a poc així segur que ens quedar tal i com volem.
Quan esta ben cruixent el deixem refredar i el piquem en el morter.
Posem la crema en el plat i al centre hi posem els pernil picat.
Espero que us agradi............... era bonissima. Desp´res vaig fer una altre recepta d'ous amb el motllo de LEKUE, que ja us posaré més endevant ................ i ja varem tenir un sopar ben complert.

11 comentaris:

  1. Aquesta crema es de les meves preferides!

    ResponElimina
  2. Buenas tardes Quima. Que crema mas rica y apetitosa que has preparado, con el jamón ibérico esta para echarse a llorar solo con verla. Un plato ideal para este tiempo tan fresquito que tenemos.
    Por fin parece que no tengo problemas para dejar comentarios, pues llevo unos días que era imposible.
    Un saludo Paco

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una sopa que tiene que estar muy buena, yo no la he hecho nunca, pero con esa pinta tendré que probarla......... Un beso :D

      Elimina
  3. M'encanten les cremes de verdures i la de pastanaga, amb el unt dolç, és boníssima acompanyada del pernil. M'encanta!

    ResponElimina
  4. Es una de mis cremas favoritas en invierno y con ese crujiente tiene que ser lo más.
    Besos

    ResponElimina
  5. Jo m'apunto sempre a una bona cremeta de veurdures, de pastanaga no n'acostumo a fer (tiro més cap a la carbassa) però hi hauré de posar remei veient la pinta!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  6. Quima mol i mol be treballes mol, te queda perfecta.
    Ens veiem.
    Ramon

    ResponElimina
  7. es una de les meves aquesta crema i amb cuixent de pernil, ummmmmmmmm

    ResponElimina
  8. Aquesta crema la faig molt sovint, és la preferida dels meus fills! un petonas!

    ResponElimina
  9. Aquestes cremetes vénen molt de gust ara, sobretot, per sopar...Què bona i amb el repunt del pernil ja és massa. Es veu deliciosa.

    ResponElimina