En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 18 de maig de 2013

MONTADITOS

Els dissabtes normalment els sopar sol ser una mica informal, o bé pizzas, o pa amb tomaquet i pernil salat. Però el dissabte passat vaig cambiar una mica i vaig improvisar aquest montaditos que son molt ràpids de fer i encara més de menjar.
haureu de disculpar les fotos, ja que començaba a fosquejar i no hi va haber manera de que quedessin millor.
INGREDIENTS:
1 barra de pa rustica
2 ous
1/2 carbassò
gambes petites pelades
2 alls tendres
maionesa
sal i pebre, oli , cigolet

 DE GAMBES I ALLS TENDRES AMB MAIONESA:
  • Posem oli en una paella hi hi posem les gambes congelades, un cop han tret l'aigua i s'ha evaporat hi posem l'all tendre picat i deixem que es cogi tot junt, amb un parell de minuts en tindrem prou. 
  • tallem el pa a llesques i el posem un moment al forn a torrar ........ no ha de quedar massa torrat, simplement que quan el toquem sigui cruixemt. 
  • Hi posem les gambes i el alls tendres per sobre i a sobre una mica de maionesa. Ho adornem amb cigolet picat. 
REMENAT D'OUS AMB CARBASSÒ:
  • Tallem el carbassò a dauets i el posem en una paella amb una mica d'oli d'oliva i deixem que es vagi couent. 
  • Batem els sous i quan veim que el carbassò vol començar a agafar color , els boquem a la paella i amb una espatula anem remenant perque no es quedi com una truita. El punt de cocciò dependrà del gust de cadasqù.
  • Repartim la barreja per sobre el pa que previament haurem amanit amb una mica d'oli i sal i l'adornem amb una fulla de julivert o el que volguem. 
  • Preparem una amanida amb enciam, tomatque, ceba, cogombrets amb vinagre , formatge i ho amanim amb una vinagreta feta amb oli, vingre de mòdena, mel i orenga.

14 comentaris:

  1. a casa fem igual, els sopars de issabtes i els de diumenge son informals, ja cuino totes les setmanes amb condicions jeje

    m'agraden molt els montaditos

    ResponElimina
  2. un sopar informal ideal per dir: estic de cap de setmana! petons

    ResponElimina
  3. Ai els caps de setmana, dóna gust fer aquest tipus de sopars! Uns montaditos ben bons!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  4. Si així de bé et queden quan els improvises, no em puc ni imaginar què pots arribar a fer amb preparació prèvia!!! Una abraçada Quima!

    ResponElimina
  5. Doncs per ser improvisats t'han quedat uns montaditos ben bons!!

    El dia que te'ls vulguis currar, no vull saber com quedaran!

    Petons!!

    ResponElimina
  6. a casa meva els sopars informals són diumenge.
    Aquests montaditos estan divins.

    ResponElimina
  7. Uns montaditos fàcils de fer i molt bons, Quima!!

    ResponElimina
  8. dues opcions fantàstiques!, visca els soparets informals de divendres i dissabtes!!!

    ResponElimina
  9. quins montaditos més facilets de fer i més bons... bon profit!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  10. A mi em passa igual...però no tinc costum de fer montaditos.Sempre els menjo fora...Què bons, no?

    ResponElimina
  11. Qué hambre me acaba de entrar viendo tus montaditos, venga me llevaré uno para probar jeej..besitoss

    ResponElimina
  12. Es el que ve mes de gust els caps de setmana...!!!!!
    Segur que estan boníssims!!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  13. M'encanten aquestes opcions, van divines pels cap de setmana, sí senyora.
    Bona setmana

    ResponElimina