En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimecres, 22 de maig de 2013

POLLASTRE A LA PLANXA AMB VERUDRES I SALSA DE IOGURT

Aquesta es una d'aquelles receptes d'aprofitament. Tenia a la nevera unes carxofes que habia bullit feia un parell de dies, també tenia un petxuga de pollastre que tenia que ser cuita ja. Així que amb les carxofes, el pit de pollastre  i unes verdures monten un sopar ben divertit.
INGREDIENTS:
1 pit de pollastre
carxofes
pebrot vermell
carbassó
formatge camenbert

PER LA SALSA:
1 iogurt grec
2 cullarades soperas de maionesa
ratlladura de llimona i una mica de suc.
  • primer prepararem la salsa i la guardaremt a la nevera; barrejant el iogurt , amb la maionesa i afegim la pell de la llimona ratllada I una mica de suc. 
  • Tallem el pit de pollastre a daus i el salpebrem. 
  • Agafem les carxofes que ja teniem bullides i les marquem a la planxa. Un cop rossetes les posen en una plat i a sobre hi posem un tall de formatge camenbert i le sposem al forn a gratinar. 
  • Tallem el carbassò a rodelles i el fem a la planxa
  • Talem el pebrot a tires i també el fem a la planxa. 
  • Per ultim hi posem el pollastre i en pocs minuts està daurat. 
  • Emplatem fem una amanida amb el que més ens agradi i ja tenim el sopar llest. 
jo tenia un parell de salsitxes que m'havien sobrat del dinar, i una hamburguesa, les vaig tallar a trossets i també les hi vaig incorporar. Va quedar un sopar d'allò més complert i a més aprofitant restes. 


9 comentaris:

  1. Molt bo, i molt saludable, per cuidar-se una mica de cara a l'estiu!

    Petonets!

    ResponElimina
  2. Uf! no en tindré pas prou amb aquest plat, amb la pinta que té.... Deliciós, Quima!

    ResponElimina
  3. Les receptes d'aprofitament m'encanten!
    Un plast ben sa i ben bo, molt gustós i ben senzill de fer.

    ResponElimina
  4. Genials aquestes receptes!! mira que m'agraden les verdures amb pollastre i una salsa lleuger com aquesta! de 10!! peotns

    ResponElimina
  5. Ostres, quina mena de plat combinat més saludable i vistós!

    ResponElimina
  6. Molt bo saludable i molt ben presentat.

    ResponElimina
  7. Una receta saludable y ademas muy sabrosa, con una presentación exquisita.

    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  8. un plat molt sa i boníssim!bon cap de setmana!

    ResponElimina