En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dijous, 30 de maig de 2013

MOSSEGADES DE PASTA DE FULL I FRUITA CARAMELITZADA


Seguim amb les receptes tretas de revistes, aquesta es d'una revista que es diu TAPAS I PINTXOS. Era dels pocs pintos dolços que hi havia i com que feia molt de dies que no feia res de pasta de full, vaig animar-me a fer-la. He de dir que vaig segui la recepta al peu de la lletra i tal com hem va quedar la fruita a mi , no s'assemblava gens a la foto de la recepta. La propera vegada probaré de fer-la diferent, encara que bona si que hi va sortir, però no m'agradaba el color que havia agafat.
INGREDIENTS:
1 l'amina de pasta de full
1 plàtan
1 kiwi
5 maduixes
30 grs. de mantega
50 grs. de sucre
30 grs. de granets d'ametlla
30 grs. de nous picades. 
  • Tallem el plàtan, el kiwi i les maduixes a trossets. Posem la mantega a desfer en una paella i hi posem les fruites i les deixem coure una mica. 
  • Hi afegim les nous , l'ametlla i el sucre i ho deixem que es cogui una estona (aqui no sé si li tenia que haver deixat més estona)
  • Ho deixem atemperar una mica
  • Estirem la pasta de full i la partim per la meitat, i al mig hi posem la barreja de fruites, i ho enrotllem. Ho podem fer amb porcions individuals oo bé un braç gran i desprès tallar-lo. Jo prefereixo fer-lo (encara que porta més feina), en porcions individuals; ja que la psata de full al tallar-la a vegades s'esmicola. 
  • ho pintem amb ou i ho posem al forn , que previament ja tindrem calent a 180º,  amb aire calent i dalt i baix.
  • Quan veiem que està daurada, la trevem i la deixem refredar.
    Ho podem decorar amb mitja cirera amb almibar i una mica d sirope e xocolata.

14 comentaris:

  1. Has posat el farcit a dins? És una bona idea, sempre veient les fruites per damunt de la pasta de full. Apuntat!

    ResponElimina
  2. Una bona mossegada!!! M'agrada molt!!!
    Gràcies, bonica!

    ResponElimina
  3. Quina pintassa que fan aquestes mossegades!

    Petons!

    ResponElimina
  4. Que original que queden així aquests pastissets de pasta de full! I que bons... :P

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  5. t'ha quedat força vistós... i segur que molt bo.... i per catàstrofes et recomano mirar aquí:

    http://blogs.elpais.com/el-comidista/2013/01/mejores-catastrofes-culinarias-de-pinterest.html

    ResponElimina
  6. Ostres em sembla que me'n demanaria unes quantes d'aquestes mossegades tan delicioses! Una abraçada Quima!

    ResponElimina
  7. quina bona idea,i segur que van desapareixer molt ràpid!

    ResponElimina
  8. quina pintaaa!!! m'encanten aquestes mossegadetes! petons

    ResponElimina
  9. Quina bona pinta Quima!!!!
    Sóc molt fan de la fruita caramelitzada, així que segur que ho provaré de fer a casa.
    Segueix així amb el blog, que és genial!!!!!!

    ResponElimina
  10. las fotos de revistas tienen truco algunas así que no siempre es real lo que se ve.
    Buenas tus mossegades de hojaldre con estas frutas
    Peto

    ResponElimina
  11. No facis cas del color Quima, el que importa es el gust, i amb aquests ingredients boniiiiissimm!!! sembla que hem coincidit pasta de full i fruita... petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  12. Quima, t'ha quedat molt bé senzill i ràpid de fer i boníssim!!!

    ResponElimina
  13. qué postre tan rico además de bonito
    Besos

    ResponElimina

  14. Fan molt bona pinta,m'agrada com tan quedat.
    Jo dic que encara que es tregui la recepta d'aquí, d'allà,de la mare o de la veïna, quant la fa un mateix a casa, mai queda igual, sempre té un toc personal de les mans que la fan.
    Un petó des de http://cuinanatura.blogspot.com.es/

    ResponElimina