En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 1 de juny de 2013

TARTA DE PASTA DE FULL AMB CREMA PASTISSERA I MADUIXES

Revisan fotos que tenia fetas, vaig trobar aquestes , i hem vaig adonar que no l'habia posat al blog. Ja sé que hi es per activa i per pasiva I que es el més clàssic de la pasta de full, però com les postres amb maduixes queden tan vistoses i boniques que no m'he pogut resistir a pujar-la.

 INGREDIENTS:
1 làmina de pasta de full
crema pastissera
maduixes
1 ou
xocolata per fondre. 
  •  Primer farem la crema pastissera i la deixem refredar ( millor si l'hen feta el dia abans) La recepta aqui
  • Agafem la làmina de pasta de full i vaig folrar un motlle rectangular que tinc amb els costas ondulats. 
  • El que hem sobrava dels costats ho vaig doblar cap a dintre forman una vora. Ho punxem amb una forquilla i ho enfornem fins que sigui ben rosseta. També hi podem posar paper d'anar al forn i llegums seques perque`no s'infli al coure-la.
  •  Un cop cuita la deixem refredar. 
  • Agafem la crema pastissera de la nevera i l'escampen per tota la tarta. A sobre hi posarem les maduixes que previament haurem rentat i tret les fulles. 
  • Desfem una mica de xocolata al microones I amb l'ajuda d'una boquilla ben petita hi fem fils per sobre les maduixes.

19 comentaris:

  1. Un classic sensacional que sempre triomfa.
    A tu t'ha quedat perfecte!

    ResponElimina
  2. oh, quima! Que bonica que l'has fet. No només compta que hi has posat uns ingredients magnífics, que combinen molt bé, sinó que l'has arrodonit amb una decoració preciosa!

    ResponElimina
  3. Bonita y fantástica combinación, es una tentación deliciosa!!!
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  4. Realment preciosa! És un d'aquells clàssics que mai passa de moda, és tan bona!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  5. És un pastís tan elegant, i amb la crema arrissada, que a mi em costa tant d'aconseguir! Una abraçada Quima!

    ResponElimina
  6. quina pinntaaaa!!! m'encanten aquests postres pel cap de setmana! petons

    ResponElimina
  7. Un clàssic que dona bó de veure i de lluir... perfecta pel finde. Petons,

    ResponElimina
  8. una tarta preciosa, i molt bona

    ResponElimina
  9. Quima me encanta la cabecera de tu blog, es una imagen muy bonita...también te diré que esta tarta de hojaldre con fresas me encanta, el hojaldre y la fruta combina genial, besitos guapa

    ResponElimina
  10. M´encanten els postres de hojaldre en crema i fruta... quina delicia! Té un aspecte perfecte

    ResponElimina
  11. Aquest és dels pastissos que més m'agraden, pasta de full, crema i maduixes... mmm!!!! a més t'ha quedat genial!!

    ResponElimina
  12. Qué bona aquesta pasta de full, i la presentació impecable.

    ResponElimina
  13. Un clàssic, si. Però tant boooooooo!!!!!
    Les fotos, espectaculars!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  14. Quima t'ha quedat fantàstica aquesta tarta!!! La presentació realment és una passada i té una pintassa impressionant!!

    Molts petons guapa i bona setmana!!

    ResponElimina
  15. Quin pastís més bo Quima, una pinta espectacular!

    Petons!

    ResponElimina
  16. Una pinta deliciosa!!

    Miguel
    Besos
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  17. Tinc una recepta molt semblat esperant a ser publicada!

    ResponElimina
  18. No tengo remedio, tiendo a ver las recetas dulces que me gustan todas¡¡
    espectacular la presentación. Un beso grande, Teresa

    ResponElimina