En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 15 de juny de 2013

PANACOTTA DE CREMA DE XOCOLATA


Mira que es ben sencill fer una panacotta, però fins avui no n'havia fet mai ............. no sé ben be perquè, però desde fa un temps tot el que siguim mousses o cremes hem criden l'atenció. AIxí que volia fer una cosa ràpida però alhora bona, i mirant per internet he trobat una recepta de panacotta feta amb turrò de xocolata. Com que de turrò no en tenia ho he canviat per crema de xocolata.
El resultat bonissim ......... he merescut l'aprovat dels meus fills. i això que quan veuen postres que no siguin pastissos i coques arrufen una mica el nas.

INGREDIENTS:
250 ml de nata  per montar
75 ml de llet entera, 
170 gr de crema de xocolata tipus nutella O cualsevol marca
 15 gr de sucre glas, 
3 fulles de gelatina neutra

  •  Primer hidratem les fulles de gelatina amb aigua freda durant 5 minuts. 
  • Posem la llet, el sucre i la nata en un cassó hi ho escalfem. 
  • Quan estigui una mica calenta hi afegim la crema de xocolata I remenem bé fins que es disolgui.
  • Quan comenci a bullir ho traiem del foc hi afegim la gelatina escurreguda i ho tornem a remenar fins que s'hagui desfet bé: 
  • Ho podem passar per un colador així no ens hiquedaran grumolls. 
  • Deixem que es refredi una miqueta i ja ho podem posar o bé amb gotets o bé en flaneres. 
  • Ho podem decorar amb boletes de xocolata o amb maduixes o amb el que més en agradi



Per fer aquesta recepta m'he inspirat en la recepta PANACOTTA DE TURRÓ DE XOCOLATA  de DIRECTO AL PALADAR

12 comentaris:

  1. Quima, si això està fet amb Nutella ha d'estar de vici,jeje! En prenc nota perquè a casa no crec pas que l'arrufin el nas!
    A París jo també me n'hi aniria ara mateix, per desconnectar, oblidar-se de tot, fins hi tot a vegades d'un mateix, jeje! Llàstima que aquest any no pot ser, però quan arriben aquestes dates m'agafa una nostàlgia de vacances que no vegis! Llavors és quan començo a mirar fotos i dic, si n'has fet de viatges sempre n'hi pot haver un altre, el món no s'acaba de moment, jeje!
    Gràcies, pel comentari!

    ResponElimina
  2. El nom vindria a ser llet cuita en italià! Està tan bona!

    ResponElimina
  3. mmmmm.... que bona!!! Té una pinta fantàstica Quima! Ara mateix és tardet, però ja me'n menjaria una...!! :P

    Molts petons guapa i que acabi d'anar molt bé el cap de setmana!

    ResponElimina
  4. Quinca cucada! Jo encara no n'he fet mai, tampoc, de pannacota. Però la teva iniciació al tema m'ha agradat molt! A veure si m'hi animo...!

    ResponElimina
  5. Da ganas de meter cuchara y no parar, a mi me encantan¡¡
    La dieta me tiene alejada de ellas ;-( perooooo de vez en cuando un capricho y volveré a caer en ella.
    Un beso grande, teresa

    ResponElimina
  6. Quima, és senzill, ràpid de fer i boníssim!

    ResponElimina
  7. Hola Quima quina bona pinta, jo tinc ganes de fer-ne aviat

    ResponElimina
  8. Quima, no m'estranya que tinguessis l'aprovat dels teus fills, perquè amb la pinta que fa...

    Petons!

    ResponElimina
  9. Mmmm es veure això i entrar-me gana! una pinta genial!

    ResponElimina
  10. Brutal!!! per repetir...Sí que es fàcil de fer. Hi ha persones que no els agrada la pannacotta perquè els hi agrada una textura més suau, com de mousse, però vaja no saben el que es perden.

    ResponElimina
  11. Doncs aquestes postres presentades en gotet son un delicia.. a casa agrada molt la panacotta, així que la propera la faré amb xocolata com explicas.. petons,

    ResponElimina
  12. Si es que tot el que tingui xocolata triomfa a casa meva. Una delícia!!! La presentació preciosa
    Petonets

    ResponElimina