En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dijous, 13 de juny de 2013

RODELLES DE LLUÇ AMB SALSA ROMESCO I MOSTASSA

 Crec que nom que millor li escauria seria LLUÇ EXPRES, per la rapidessa en que es fa o LLUÇ IMPROVISAT, ja que per un descuit o falta de previsió vaig que tenir que espabilar-me amb el que tenia al rebost. Volia fer el lluç amb maionesa gratinada , però al anar-la a fer vaig veura que les meves provisions d'ous estaven a  cero, i es que al matí la meva filla habia fet un pastìs i habia gastat els últims, i per acaba-ho de arrodonir no tenia cap pot de maionesa de les del super ..........sempre m'agrada tenir-ne per un imprevist. 
Així que viag mirar que tenia i vaig veure que hi habia un pot de salsa romesco .............bé dons el farem amb romesco .
Anem per la recepta que m'enrotllo com una persiana.
INGREDIENTS:
2 ó 3 rodelles de lluç per persona (dependrà del tamañ)
1 pot de salsa romesco petit (la meva era de FERRER)
2 ó 3 cullarades de mostassa
oli d'oliva
5 ó 6 grans d'all
sal i pebre
  • Primer salpebrem el lluç. 
  • En una paella hi posem un bon raig d'oli i hi posem els alls deixem que es facim¡n una mica, sense que quedin rossos. 
  • Posem el lluç en una plata per anar al forn i hi tirem l'oli amb els alls per sobre
  • Agafem la salsa romesco hi la barregem amb la mostassa, si es massa espesa hi afegim una mica d'oli. 
  • Posem la salsa per sobre el lluç que el cubreixi bé. 
  • Ho posem al forn, que previament haurem escalfat a 180º, dalt i baix i aire calent i amb 15 minuts el tenim llest. 
  • Ho podem acompnyar d'una amanida i ja tenim un apat ràpid de fer i molt bó.

8 comentaris:

  1. improvisar és el millor que podem fer a la cuina, queda demostrat! Quima, aquest romesco té una pinta deliciosa... doncs mira, sort que no vas poder fer maionesa!! ha ha ha. Petons

    ResponElimina
  2. que bo el lluç aixiiii!!! no l'he tastat mai pero m'ho apuntooo!!! petons

    ResponElimina
  3. Mmm que bo aquest llucet!!! i si a sobre és improvisat, doncs té més valor, perquè t'ha quedat un plat genial!

    ResponElimina
  4. Uauuuuu Quima si t'ha quedat una recepta impresionant, les improvisacions moltes voltes son un gran exit.
    Un abraç

    ResponElimina
  5. Dons per ser improvitzada, t'ha quedat una ecepta amb una pinta bonissima!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  6. muy buena improvisación y un resultado magnifico
    Bon cap de setmana
    peto

    ResponElimina
  7. Les receptes ràpides i fetes de manera improvisada a voltes són grans descobertes!

    ResponElimina