En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimarts, 4 de juny de 2013

POLLASTRE AL AJILLO

 Després d'una tanda de receptes dolces, ara toca una de salada, ja que els dolcos son molt bons; però també va bé fer altres cosetes.
Aquest pollastre "al ajillo" es molt fàcil de fer i queda molt gustòs.
INGREDIENTS:
Cuixes de pollastre tallades a rodellas 
10 grans d'all
suc de llimona
1 vas de vi blanc
sal i pebre
  • Posem una mica d'oli d'oliva en una cassola I hi posem el pollastre salpebrat i deixem que s'enrosseixi una mica.
  • Quan el tenim una mica ros hi afegim els grans d'all tallat ben petit i li donem unes cuantes voltes. 
  • Hi afegim elvas de vi blanc i el suc de llimona, ho tapen hi ho deixem que vagi couent fins que el vi s'hagi evaporat. 
  • El servim calent. Hi podem posar una mica de julivert picat per sobre o una mica de pebre vermell.

18 comentaris:

  1. Molt bo, i molt ben acompanyat, amb aquesta ampolla de vi!

    ResponElimina
  2. Té molt bona pinta, Quima!!!
    Gràcies per compartir-ho!!!

    ResponElimina
  3. Boníssim aquest pollastre, i el vi, l'acompanyament ideal!

    Petons!

    ResponElimina
  4. saps que mai n'he fet?! i mira que es fácil!! en fare un dia que no hagi d'anar a alguna reunió!jeje petons

    ResponElimina
  5. Que rico y que buena pinta tiene, me invito a la comida y a esa copita.
    Petons.

    ResponElimina
  6. Fa dies que tinc ganes de fer pollastre al ajillo, i ara encara en tinc mes ganes...jeje aquesta recepta m'agrada i la fare, segur!
    Petonets.

    ResponElimina
  7. Tot el que sigui a l'ajaillo m'encnata, mai he fet un pollastre al ajillo, però segur que m'encnata perquè em recorda a les aletes de pollastre al ajillo!

    Petonets

    ResponElimina
  8. fa segles que no en menjo!! i és tot un cl``assic. Petonets

    ResponElimina
  9. Muy rico, el pollo al ajillo está muy rico, me gusta como te ha quedado.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  10. Molt bó el pollastre al ajillo.
    Aquesta setmana el farè.
    Petons

    ResponElimina
  11. Ohh Quima que bo aquest pollastre precisament ahir en vaig fer per dinar però el meu era amb ceba.
    T'he deixat un premi al meu blog de totes maneres et deixo l'enllaç perquè puguis passar-lo a recollir al blog de la Trini que ella és la que me l'ha entregat a mi
    http://cocina-trini.blogspot.com.es/2012/10/premio-indalo-de-bronce-indalo-de-plata.html

    Judith

    ResponElimina
  12. Tot un clàssic que té l'èxit assegurat, és d'aquelles receptes que agraden a tothom!

    ResponElimina
  13. Quima, aquest plat econòmic, ràpid, fàcil de fer i boníssim!!!

    ResponElimina
  14. ja en sento l'oloreta... ! què bo! i la coca anterior una delicia! petó

    ResponElimina
  15. Sempre ho faig amb conill, tens raó amb pollastre també estupendo.. moooolt bo!! Petons,

    ResponElimina
  16. Hola Quima,
    Volia dir-te que avui l'he fet per dinar i ha sortit boníssim. Haig de dir-te que el meu marit, per buscar-me les pessigolles li agrada trobar alguna pega, però avui encara l'està buscant. Tant és així que no parava de tallar pa i anar sucant el suquet que ha quedat a la paella.
    Elisenda

    ResponElimina