En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimecres, 26 de juny de 2013

SIGRONS AMB BACALLA I AMANIDA

 El plat d'avui es un plat molt fàcil de fer i ideal per l'estiu. La quantitat d'ingredients dependrà dels plats que hagiu de fer.
INGREDIENTS:
Sigrons cuits (han de ser freds)
bacallà esqueixat
1 pebrot verd
1 ceba tendra
2 ò 3 tomaquets d'amanir
olives negres
Vinagreta feta amb oli d'oliva; vinagre de  modèna, mel, i una mica d'orenga sec. 
  • Fem la vingreta barrejam tots els ingredients , també hi podem afegir una cullaradeta d'olivada. Jo en preparo una bona quantitat i així sempre la tinc a punt quan la necessito, només barrejant-la una mica ja està llesta. 
  • Tallem la ceba, el pebrot i el tomaquet ben petitonet. I les olives negres a rodelles i les reservem. 
  • Esmicolem el bacallà que previament haurem desalat . 
  • Agafem un aro d'emplatar i al fons hi posem una capa de sigrons, a sobre una capa de bacalla , a sobre hi repartim l'amanida i ho decorem amb unes rodelles d'oliva negra, unes fulles d'albaca i cigolet. 
  • Al moment de servir-ho hi tirem un bon raig de la vinagreta.
BON PROFIT !!!!

12 comentaris:

  1. un plat complet fresquet per l'estiu!! que boo! petons

    ResponElimina
  2. La combinació dels cigrons amb el bacallà trobo que és una de les millors que hi ha! (veus, amb rodolí i tot!! ha ha ha). Un plat deliciós, Quima.

    ResponElimina
  3. Una amanida ideal ara que (sembla) arriba l'estiu! Els cigrons i el bacallà combinen fantàsticament bé!

    Petons!

    ResponElimina
  4. Té tota la pinta d'empedrat però amb cigrons, ha de ser ben bo i fresquet!!!

    ResponElimina
  5. El bacallà esqueixat m'agrada molt, i així, combinat amb cigrons, ha d'estar deliciós! Un timbal estiuenc fantàstic! Una abraçada!

    ResponElimina
  6. Fa molt i molt bona pinta, refrescant i sana! jo, però, com que no m'agraden els cigrons (?) ho canviaria per mongetes i segur que espectacular!

    ResponElimina
  7. Molt bona combinació, sí senyora!!! Ara, per dinar passa molt bé.

    ResponElimina
  8. Me encanta el bacalao, y eso tiene una pinta....

    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  9. Una amanida deliciosa molt fresca e ideal per aquestes vacances! petonets

    ResponElimina
  10. A mi els cigrons m'agraden més així freds en amanida que no pas guisats.
    Una recepta senzilla i deliciosa!

    ResponElimina
  11. no m'agraden massa els cigrons, però no et diria pas que no a aquesta presentació! petonets i bon cap de setmana

    ResponElimina
  12. Hola Quima,

    Hem vist que tens moltes receptes! Et volem presentar la pàgina myTaste.cat, una comunitat on els bloguers de cuina catalans poden compartir totes les seves receptes, segur que els usuaris gaudiran molt amb el teu blog!
    Hem creat també un Top blogs de receptes on podràs trobar la llista de tots els blogs que ja s’hi han afegit, i també hi podràs afegir el teu. I no t’has de preocupar, perquè tot és de franc!

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    MyTaste.cat

    ResponElimina