En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimarts, 28 de maig de 2013

FLAM DE TARONJA

De tant en tant m'agrada comprar revistes de cuina , igual que de patchwork, encara que la majoria de vegades es més fàcil buscar les receptes per internet. Però ara m'he imposat a fer algunes receptes de les revistes i llibres que tinc, ja que sino no en podrè comprar de noves ............... L'altre dia fullejant una revista SECRETOS DE COCINA , vaig veures aquest flaments de taronja i hem van agradar....  un cop tastats no hem varen decepcionar gents ....... al contrari son bonissims i no sé si es la taronja o el oporto o el whisky que li donan un sabor peculiar.

INGREDIENTS: 
Per a 6 flams. 
85 grs. de sucre
1 cullarada de psotres de maicena
3 ous
ratlladura de 1 taronja
250 ml. de llet
1 cullarada sopera d'oporto
2 cullarades soperas de whisky
el suc de 1/2 taronja. 

  • Barregem el sucre amb la maicena , els ous i la ratlladura de taronja i ho barregem bé.
  • Hi afegim la llet, el oporto i el whisky i el suc de taronja . 
  • Preparem 6 flaneres amb caramel liquid i hi distribuim la barreja. 
  • Ho posem al forn, que previament haurem escalfat a 180º, al banyo maria. 
  • li deisem uns 40 minuts aproximadament. 
  • Els deixem refredar i els servim decorat amb una rodella taronja i menta fresca i una mica de sirope de xocolata. 


14 comentaris:

  1. Quima, han de ser realment bons, aquests flams. A més de la taronja, tan aromàtica, amb el porto i el whisky acabes de rematar el flam per fer-lo... irresistible!! Sobretot, els qui som uns viciosos de flam... hi hi hi. Petons!

    ResponElimina
  2. que bo ha de sr! apuntat! petons

    ResponElimina
  3. Han de ser bons!!! apunto la recepta!!!
    Gràcies, Quima!

    ResponElimina
  4. Aquests flams han d'estar boníssims! Jo normalment no surto del bàsic d'ou, però aquests amb taronja, i el toc de whisky... perfectes!

    Petonets!

    ResponElimina
  5. El flam de taronja queda boníssim. Un altre dia prova amb una miqueta de Gran Marnier i ja veuras que bo...!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  6. Aissssssss que rico por favor ,,si yo lo pillara ahora ,,,ja,ja,aj,

    ResponElimina
  7. quien bueno y vitaminado este flan¡
    peto

    ResponElimina
  8. Ostres, de taronja!! Aquest encara no le provat mai, però amb aquest toc de cítric té que estar ben bo el flam!! Amb el que els arriba a agradar a casa... me l'anoto!! :)

    Molts petonets!

    ResponElimina
  9. Buenas tardes Quima. Delicioso flan de naranja, tiene un corte espectacular al igual que tiene que ser su sabor. DELICIOSO
    Un beso Paco

    ResponElimina
  10. mmm.. quina pinta! Amb el puntet del whisky han de quedar més bons!

    ResponElimina
  11. Ohhh que bo Quima, el toc de wiski i oporto es el que li dona aquest sabor tant peculiar!

    ResponElimina
  12. Tenen una pinta espectacular aquests flams.
    Una abraçada
    Nuri

    ResponElimina