De tant en tant m'agrada comprar revistes de cuina , igual que de patchwork, encara que la majoria de vegades es més fàcil buscar les receptes per internet. Però ara m'he imposat a fer algunes receptes de les revistes i llibres que tinc, ja que sino no en podrè comprar de noves ............... L'altre dia fullejant una revista SECRETOS DE COCINA , vaig veures aquest flaments de taronja i hem van agradar.... un cop tastats no hem varen decepcionar gents ....... al contrari son bonissims i no sé si es la taronja o el oporto o el whisky que li donan un sabor peculiar.
INGREDIENTS:
Per a 6 flams.
85 grs. de sucre
1 cullarada de psotres de maicena
3 ous
ratlladura de 1 taronja
250 ml. de llet
1 cullarada sopera d'oporto
2 cullarades soperas de whisky
el suc de 1/2 taronja.
- Barregem el sucre amb la maicena , els ous i la ratlladura de taronja i ho barregem bé.
- Hi afegim la llet, el oporto i el whisky i el suc de taronja .
- Preparem 6 flaneres amb caramel liquid i hi distribuim la barreja.
- Ho posem al forn, que previament haurem escalfat a 180º, al banyo maria.
- li deisem uns 40 minuts aproximadament.
- Els deixem refredar i els servim decorat amb una rodella taronja i menta fresca i una mica de sirope de xocolata.
Quima, han de ser realment bons, aquests flams. A més de la taronja, tan aromàtica, amb el porto i el whisky acabes de rematar el flam per fer-lo... irresistible!! Sobretot, els qui som uns viciosos de flam... hi hi hi. Petons!
ResponEliminaque bo ha de sr! apuntat! petons
ResponEliminaHan de ser bons!!! apunto la recepta!!!
ResponEliminaGràcies, Quima!
Aquests flams han d'estar boníssims! Jo normalment no surto del bàsic d'ou, però aquests amb taronja, i el toc de whisky... perfectes!
ResponEliminaPetonets!
El flam de taronja queda boníssim. Un altre dia prova amb una miqueta de Gran Marnier i ja veuras que bo...!!!
ResponEliminaPetonets.
Aissssssss que rico por favor ,,si yo lo pillara ahora ,,,ja,ja,aj,
ResponEliminaquien bueno y vitaminado este flan¡
ResponEliminapeto
Ostres, de taronja!! Aquest encara no le provat mai, però amb aquest toc de cítric té que estar ben bo el flam!! Amb el que els arriba a agradar a casa... me l'anoto!! :)
ResponEliminaMolts petonets!
Buenas tardes Quima. Delicioso flan de naranja, tiene un corte espectacular al igual que tiene que ser su sabor. DELICIOSO
ResponEliminaUn beso Paco
mmm.. quina pinta! Amb el puntet del whisky han de quedar més bons!
ResponEliminaMolt bó el flam. Una delícia de postres
ResponEliminaOhhh que bo Quima, el toc de wiski i oporto es el que li dona aquest sabor tant peculiar!
ResponEliminaUn flam exquisit!
ResponEliminaTenen una pinta espectacular aquests flams.
ResponEliminaUna abraçada
Nuri