En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 14 d’abril de 2012

ARRÒS CALDÒS AMB BACALLA I LLAGOSTINS

 Ja tornem ser a dia 15 i els nostres amics de Els fogons de la bordeta  i Xocolata desfeta ens han proposat per aquest més d'abril l'arròs cvoma ingredient principal per presentar les nostres receptes.  La veritat es que creia qu no m'hi podria presentar , i mira per on avui no sabia que fer per dinar i mirant els ingredientes que tenia la nevera ha sortit aquest arròs.
INGREDIENTS:
Bacallà esmicolat i dessalat
8 llagostins
1 ceba
3 cullarades de tomate natural triturada
brou de peix o de verdures ó el que tinguem 
arròs. 
  • Primer en la cassola on hi farem l'arròs hi posem una mica d'oli i hi posem els llagostins i els deixem fer una miqueta.
  • Després farem el sofregit, posarem la ceba a la cassola amb un mica d'oli d'oliva I la rossegerem. Quan estigui ben rosseta hi afegirem el tomaquet i deixem que es cogui. 
  • Un cop fet el  sofregit hi posem l'arròs i el dexem coure i el remenem perque en quedi ben impregnat amb el sofregit. 
  • Llavor hi afegirem el bacallà dessalat i esmicolat i el brou calent. 
  • Ho deixem coure uns 10 minuts a foc fort i després 10 minuts a foc lent. 
  • Mentre l'arròs es cou pelem els llagostins ja cuits i quan faltin 5 minuts per acabar la cocció els posem a la cassola. Ho rectifiquem de sal i si ens agrada hi podem afegir una cullaradeta de pebra vermell. 
  • El traiem del foc i ja tenim el nostre arròs llest per menjar.

22 comentaris:

  1. Me encanta el arroz! se ve delicioso con esa presentación.
    Que tengas un bonito fin de semana
    BESITOs

    ResponElimina
  2. Que bueno! si lo ve mi marido me lo pide para mañana!
    Un besito

    ResponElimina
  3. Qima, boníssim l'arròs amb bacallà i a mes amb llagostins,hum....
    Bonissim.
    Petonets

    ResponElimina
  4. Quina alegria Quima!! Té una pinta espectacular, els caldosos ens tornen bojos! Si és que l'arròs és ideal per improvisar amb el que trobes a la nevera!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  5. Quima!!! El que més m'agrada perquè hi suco pa. Pssss que no ho senti ningú!

    ResponElimina
  6. Quima, por aqui me quedo como seguidora!! que pasada de blog... y esta receta la quedo entre mis favoritas, cuando la haga, te digo como quedo... felicidades! besos desde Pequeños Placeres

    www.facebook.com/pequeniosplaceres
    carolinaceballo.blogspot.com

    ResponElimina
  7. M'encanten els arrossos caldosos i el de marisc és un dels meus preferits. Així que aquest arròs teu em sembla sensacional!

    ResponElimina
  8. Els arrossos m'agraden de totes maneres!! El que has fet tu te una pinta tan bona!!!!
    Em quedo al teu bloc que ja t'havia vist algun cop però no m'hi havia fet seguidora. Ens anem veient! Petons

    ResponElimina
  9. Quima ,aquest arròs te de ser boníssim.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  10. hola el teu comentari m'ha fet contenta!!! Aquest arros es facil de fer segur que el probo de fer tot i que jo i els arrosos no som gaire amics! Mai surten com a mi m'agradarien!!

    ResponElimina
  11. També amb bacallà!!! però caldós que m´encanta!!!! m´en porto la recepta. Petons

    ResponElimina
  12. A casa ens agrada molt l´arròs caldós i amb bacallà no falta. Moooooolt bona recepta Quima... petons, i bon diumenge.

    ResponElimina
  13. Oh, l'arròs caldoset és el que més m'agrada! I aquest amb bacallà i llagostins deu estar de luxe! M'encantarà provar-lo de fer a casa! ;)
    Moltes gràcies per participar bonica!
    Petonets!

    ResponElimina
  14. Tampoc podia faltar l' arròs caldós que juntament amb la paella són exquisits. Amb aquest arròs caldós de primer, una copeta de cava i una selecció de formatges...bueno, bueno...festín assegurat!.

    ResponElimina
  15. Què bon són els arrossos caldosos! i el de bacallà m'agrada molt, encara que en faig poc1 aquest l'apunto!

    ResponElimina
  16. M'encanten els arrossos amb una miqueta de caldo, tenen molt de gust! Petons

    ResponElimina
  17. Què bo aquest arrosset Quima, te una pinta boníssima, i amb aquest llagostins per sobre..mmmmm
    Petons!!

    ResponElimina
  18. A casa, som entusiastes de l'arròs i el bacallà, és a dir, que provaré a fer-lo segur!!! Encantada d'haver-te trobat. Neus

    ResponElimina
  19. hola Quima, he arribat al teu bloc per la recepta del 15. M'encanta el arròs caldós i aquest té molt bona pinta

    ptns

    ResponElimina
  20. Hola Quima, t'he trobat buscant una recepta d'arròs caldós, compagines fantàsticament la costura i la cuina, m'apunto la recepta que te una pinta bonissima.
    Vaig a fer un volt per la teva cuina ...

    ResponElimina