INGREDIENTS:
Bacallà esmicolat i dessalat
8 llagostins
1 ceba
3 cullarades de tomate natural triturada
brou de peix o de verdures ó el que tinguem
arròs.
- Primer en la cassola on hi farem l'arròs hi posem una mica d'oli i hi posem els llagostins i els deixem fer una miqueta.
- Després farem el sofregit, posarem la ceba a la cassola amb un mica d'oli d'oliva I la rossegerem. Quan estigui ben rosseta hi afegirem el tomaquet i deixem que es cogui.
- Un cop fet el sofregit hi posem l'arròs i el dexem coure i el remenem perque en quedi ben impregnat amb el sofregit.
- Llavor hi afegirem el bacallà dessalat i esmicolat i el brou calent.
- Ho deixem coure uns 10 minuts a foc fort i després 10 minuts a foc lent.
- Mentre l'arròs es cou pelem els llagostins ja cuits i quan faltin 5 minuts per acabar la cocció els posem a la cassola. Ho rectifiquem de sal i si ens agrada hi podem afegir una cullaradeta de pebra vermell.
- El traiem del foc i ja tenim el nostre arròs llest per menjar.
Me encanta el arroz! se ve delicioso con esa presentación.
ResponEliminaQue tengas un bonito fin de semana
BESITOs
Se ve bien caldoso.....
ResponEliminaQue bueno! si lo ve mi marido me lo pide para mañana!
ResponEliminaUn besito
Qima, boníssim l'arròs amb bacallà i a mes amb llagostins,hum....
ResponEliminaBonissim.
Petonets
Quina alegria Quima!! Té una pinta espectacular, els caldosos ens tornen bojos! Si és que l'arròs és ideal per improvisar amb el que trobes a la nevera!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Quima!!! El que més m'agrada perquè hi suco pa. Pssss que no ho senti ningú!
ResponEliminaQuima, por aqui me quedo como seguidora!! que pasada de blog... y esta receta la quedo entre mis favoritas, cuando la haga, te digo como quedo... felicidades! besos desde Pequeños Placeres
ResponEliminawww.facebook.com/pequeniosplaceres
carolinaceballo.blogspot.com
M'encanten els arrossos caldosos i el de marisc és un dels meus preferits. Així que aquest arròs teu em sembla sensacional!
ResponEliminaEls arrossos m'agraden de totes maneres!! El que has fet tu te una pinta tan bona!!!!
ResponEliminaEm quedo al teu bloc que ja t'havia vist algun cop però no m'hi havia fet seguidora. Ens anem veient! Petons
Quima ,aquest arròs te de ser boníssim.
ResponEliminaUna abraçada.
arros caldos, una delicia
ResponEliminahola el teu comentari m'ha fet contenta!!! Aquest arros es facil de fer segur que el probo de fer tot i que jo i els arrosos no som gaire amics! Mai surten com a mi m'agradarien!!
ResponEliminaTambé amb bacallà!!! però caldós que m´encanta!!!! m´en porto la recepta. Petons
ResponEliminaA casa ens agrada molt l´arròs caldós i amb bacallà no falta. Moooooolt bona recepta Quima... petons, i bon diumenge.
ResponEliminaOh, l'arròs caldoset és el que més m'agrada! I aquest amb bacallà i llagostins deu estar de luxe! M'encantarà provar-lo de fer a casa! ;)
ResponEliminaMoltes gràcies per participar bonica!
Petonets!
Tampoc podia faltar l' arròs caldós que juntament amb la paella són exquisits. Amb aquest arròs caldós de primer, una copeta de cava i una selecció de formatges...bueno, bueno...festín assegurat!.
ResponEliminaQuè bon són els arrossos caldosos! i el de bacallà m'agrada molt, encara que en faig poc1 aquest l'apunto!
ResponEliminaM'encanten els arrossos amb una miqueta de caldo, tenen molt de gust! Petons
ResponEliminaQuè bo aquest arrosset Quima, te una pinta boníssima, i amb aquest llagostins per sobre..mmmmm
ResponEliminaPetons!!
A casa, som entusiastes de l'arròs i el bacallà, és a dir, que provaré a fer-lo segur!!! Encantada d'haver-te trobat. Neus
ResponEliminahola Quima, he arribat al teu bloc per la recepta del 15. M'encanta el arròs caldós i aquest té molt bona pinta
ResponEliminaptns
Hola Quima, t'he trobat buscant una recepta d'arròs caldós, compagines fantàsticament la costura i la cuina, m'apunto la recepta que te una pinta bonissima.
ResponEliminaVaig a fer un volt per la teva cuina ...