Fa un parell de dies a l'hora de sopar, pensant que faria, vaig vuere que tenia a la nevera una làmina de pasta de full que habia de ser gastada ja, així vaig rebuscar per el calaix de verdures i va sortir aquesta napolitana de pasta de verdures. Acompañada d'una amanida va resultar un sopar bo, fàcil i ràpid de fer.
INGREDIENTS:
1 làmina de pasta de full
pebrot verd
ceba
carbassó
pebrot vermell
semillas de sèsam o d'amapola
sal, oli, pebre ,orenga i un ou per pintar
- Tallem les verdures ben petitones, jo les vaig triturar amb un robot de cuina i les posem en una paella amb una mica d'oli d'oliva i les saltegem.
- Quan les tenim al punt les rectifiquem de sal i pebre hi posem una mica d'orenga i les reservem.
- Tallem tres rectangles de pasta de full, hi posem les verdures al mig i tanquem la napolitana. pintem amb una mica d'ou la punta perque al coure no s'obri. jo dels costas no les vaig sellar.
- pintem amb ou la pasta de full i per sobre hi podem posar semillas de sèsam o d'amapola o del que ens agradi
- les enfornem a 180 ª dalt i abaix amb aire calent, quan estiguin ben daurades, ja les tenim llestes per menjar.
- Les podem acompnyar d'una amanida o pure de patates o d'arròs blanc.
Adment qualsevol tipus de relleno , ajustant-nos al que tinguem a la nevera en el moment de fer-les.
Me encanta cocinar con hojaldre y con relleno salado es toda una sorpresa siempre, me llevo tu receta, besitossss
ResponEliminaDoncs quin sopar més bo que et va sortir Quima! Una recepta molt bona, t'entra pels ulls!!
ResponEliminaPetons
Fa molt bona pinta, te de ser boníssim.
ResponEliminaA reveure.
Se ve delicioso tu pastel de hojaldre, qué maravilla!!!
ResponEliminaQuina delícia i quin sopar tan bo vas fer. Tinc una làmina de pasta de full a la nevera, em sembla que ja tinc dinar per avui.
ResponEliminaPetons
Quima!
ResponEliminaM'ha encantat el teu blog!
Et linko al meu blog per anar seguint totes les noves entrades que facis!
Records.
Una bona manera de fer servir la pasta de full...que no es dolça !!!
ResponEliminaPetonets.
Las napolitanas hasta ahora solo me las imaginaba de chocolate...es que estoy enfermo de dulce,jejejeje.... a partir de ahora me has abierto un nuevo horizonte...gracias !!!!!
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel.blogspot.com
Co m´agrada la pasta de full! La pots fer de mil maneres, i amb aquest farcit ha d´estar per llepar-te´n els dits!
ResponEliminaPEtons
M´encanten...La pasta de full farcida com si fos un entrepà vegetal són la meva perdició. En un pim pam tens un àpat deliciós.
ResponEliminaMe parece una receta estupenda.......... El hojaldre está riquísimo tanto dulce como salado........... Besitos :D
ResponEliminahttp://angiazucarycanela.blospot.com
un sopar excel.lent.. i molt saludable
ResponEliminaBoníssimes aquestes napolitanes versió salada!!!
ResponEliminaM'encanta la pasta de full i amb aquest farcit ha de quedar molt gustós. Ideal tan coma entrant com una guarnició, boníssim!
ResponEliminaMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. que bocado le daria ahora mismo con el hambre que tengo,,,,
ResponEliminaApa, quines napolitanes més bones i originals! Realment un sopar de luxe!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Buenas tardes Quima. Sensacionales napolitanas de hojaldre con un relleno muy rico y sano. Te ha quedado de maravilla con una presentación muy buena.
ResponEliminaFeliz día de la madre
Un saludo Paco
Mmmmmmmmmm!
ResponElimina