En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dilluns, 30 d’abril de 2012

NAPOLITANES DE PASTA DE FULL AMB VERDURES

Fa un parell de dies a l'hora de sopar, pensant que faria, vaig vuere que tenia a la nevera una làmina de pasta de full que habia de ser gastada ja, així vaig rebuscar per el calaix de verdures i va sortir aquesta napolitana de pasta de verdures. Acompañada d'una amanida va resultar un sopar bo, fàcil i ràpid de fer. 
INGREDIENTS:
1 làmina de pasta de full
pebrot verd
ceba
carbassó
pebrot vermell
semillas de sèsam o d'amapola 
sal, oli, pebre ,orenga i un ou per pintar 
  • Tallem les verdures ben petitones, jo les vaig triturar amb un robot de cuina i les posem en una paella amb una mica d'oli d'oliva i les saltegem. 
  • Quan les tenim al punt les rectifiquem de sal i pebre  hi posem una mica d'orenga i les reservem. 
  • Tallem tres rectangles de pasta de full, hi posem les verdures al mig i tanquem la napolitana. pintem amb una mica d'ou la punta perque al coure no s'obri. jo dels costas no les vaig sellar. 
  • pintem amb ou la pasta de full i per sobre hi podem posar semillas de sèsam o d'amapola o del que ens agradi 
  • les enfornem a 180 ª dalt i abaix amb aire calent, quan estiguin ben daurades, ja les tenim llestes per menjar. 
  • Les podem acompnyar d'una amanida o pure de patates o d'arròs blanc.
No he posat quantitats, ja que dependra de les que tinguem que fer, o de si ens agrada amb més o menys relleno.
Adment qualsevol tipus de relleno , ajustant-nos al que tinguem a la nevera en el moment de fer-les.

18 comentaris:

  1. Me encanta cocinar con hojaldre y con relleno salado es toda una sorpresa siempre, me llevo tu receta, besitossss

    ResponElimina
  2. Doncs quin sopar més bo que et va sortir Quima! Una recepta molt bona, t'entra pels ulls!!
    Petons

    ResponElimina
  3. Fa molt bona pinta, te de ser boníssim.
    A reveure.

    ResponElimina
  4. Se ve delicioso tu pastel de hojaldre, qué maravilla!!!

    ResponElimina
  5. Quina delícia i quin sopar tan bo vas fer. Tinc una làmina de pasta de full a la nevera, em sembla que ja tinc dinar per avui.
    Petons

    ResponElimina
  6. Quima!

    M'ha encantat el teu blog!
    Et linko al meu blog per anar seguint totes les noves entrades que facis!

    Records.

    ResponElimina
  7. Una bona manera de fer servir la pasta de full...que no es dolça !!!
    Petonets.

    ResponElimina
  8. Las napolitanas hasta ahora solo me las imaginaba de chocolate...es que estoy enfermo de dulce,jejejeje.... a partir de ahora me has abierto un nuevo horizonte...gracias !!!!!
    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.blogspot.com

    ResponElimina
  9. Co m´agrada la pasta de full! La pots fer de mil maneres, i amb aquest farcit ha d´estar per llepar-te´n els dits!
    PEtons

    ResponElimina
  10. M´encanten...La pasta de full farcida com si fos un entrepà vegetal són la meva perdició. En un pim pam tens un àpat deliciós.

    ResponElimina
  11. Me parece una receta estupenda.......... El hojaldre está riquísimo tanto dulce como salado........... Besitos :D

    http://angiazucarycanela.blospot.com

    ResponElimina
  12. un sopar excel.lent.. i molt saludable

    ResponElimina
  13. Boníssimes aquestes napolitanes versió salada!!!

    ResponElimina
  14. M'encanta la pasta de full i amb aquest farcit ha de quedar molt gustós. Ideal tan coma entrant com una guarnició, boníssim!

    ResponElimina
  15. MMMMMMMMMMMMMMMMMMM. que bocado le daria ahora mismo con el hambre que tengo,,,,

    ResponElimina
  16. Apa, quines napolitanes més bones i originals! Realment un sopar de luxe!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  17. Buenas tardes Quima. Sensacionales napolitanas de hojaldre con un relleno muy rico y sano. Te ha quedado de maravilla con una presentación muy buena.
    Feliz día de la madre
    Un saludo Paco

    ResponElimina