Aquestes patates son ben fàcils de fer i passan d'allò més bé.
INGREDIENTS:
Patates
all i julibert
pebre vermell
oli d'oliva
- Pelem i trocegem les patates a daus. Les deixem una estoneta amb aigua. les escorrem bé i les sequem.
- Posem oli d'oliva abundant en una paella o fregidora i quan estigui ben calent hi posem les patates i les hi deixem fins que estiguin ben dauradetas.
- Mentrestant piquem l'all i el julibert ben petit.
- El posem en una paella amb una mica d'oli d'oliva i afegim una cullaradeta de pebre vermell i ho remenem bé
- Hi afegim les patates i els hi donem un tomb perque ens quedin ben impregnades de la barreja, ho remenerem amb molt de compte per no xafar les patates i ja les tenim llestes per fer l'aperitiu.
Qué patatas más fáciles de hacer y qué ricas tienen que estar....... Besos y feliz finde :D
ResponEliminahttp://angiazucarycanela.blospot.com
Mmm, com us cuideu!!! Es veuen delicioses.
ResponEliminaBoníssimes, amb el gustet de l' all i el julivert..
ResponEliminaQuines patates tan delicioses!! No necessiten res més! Perfectes! Petons
ResponEliminaQuina gana em fan venir. Què bones!
ResponEliminaPero qué aperitivito más rico!
ResponEliminaUn clàssic sensacional que agrada a tothom! Ideal per aperitiu o fins i tot com a guarnició, boníssima!
ResponEliminaCrec que ja tenim aperitiu per avui, boníssimes!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Tenen de ser molt bones.
ResponEliminaA reveure.
Aperitiu o sopr amb un ou ferrat!!!
ResponEliminaBoníssimes.
PTNTS
Dolça