En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 21 d’abril del 2012

PATATAS AMB ALL I JULIVERT

Els diumenges a casa meva,  es quasi obligat fer l' aperitiu , amb una copeta de vermout o bé una cervesseta ben freda, res millor per anar obrint boca  tot esperant el dinar.
Aquestes patates son ben fàcils de fer i passan d'allò més bé.
INGREDIENTS:
Patates
all i julibert
pebre vermell
oli d'oliva
  • Pelem i trocegem les patates a daus. Les deixem una estoneta amb aigua. les escorrem bé i les sequem.
  • Posem oli d'oliva abundant en una paella o fregidora i quan estigui ben calent hi posem les patates i les hi deixem fins que estiguin ben dauradetas. 
  • Mentrestant piquem l'all i el julibert ben petit.
  • El posem en una paella amb una mica d'oli d'oliva i afegim una cullaradeta de pebre vermell i ho  remenem  bé
  • Hi afegim les patates i els hi donem un tomb perque ens quedin ben impregnades de la barreja, ho remenerem amb molt de compte per no xafar les patates i ja les tenim llestes per fer l'aperitiu.
La quantitat de pebre dependra de si ens agraden més o menys picantes i també hi podem afegir especies al gust.

10 comentaris:

  1. Qué patatas más fáciles de hacer y qué ricas tienen que estar....... Besos y feliz finde :D

    http://angiazucarycanela.blospot.com

    ResponElimina
  2. Mmm, com us cuideu!!! Es veuen delicioses.

    ResponElimina
  3. Boníssimes, amb el gustet de l' all i el julivert..

    ResponElimina
  4. Quines patates tan delicioses!! No necessiten res més! Perfectes! Petons

    ResponElimina
  5. Un clàssic sensacional que agrada a tothom! Ideal per aperitiu o fins i tot com a guarnició, boníssima!

    ResponElimina
  6. Crec que ja tenim aperitiu per avui, boníssimes!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  7. Aperitiu o sopr amb un ou ferrat!!!
    Boníssimes.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina