la recepta d'avui porta tres ingredients que m'encanten, ous, patates i carchofes. Es molt ràpida de fer i ben sencilla.
INGREDIENTS:
1 Patata mitjana per persona
1 ou per persona
1 carxofa (jo en vaig tenir per 3 plats)
oli, sal, una mica de pate de sobrassada
especies al gust (jo vaig fer servir PICANTISSIMO DELL'UMBRIA)
- Primer de tot posem les patates a bullir. Millor si les bullim amb la pela. Quan estan cuites les deixem refredar una mica, le spelem i les tallem a rodanxes de 0,5 cm. També le spodem coure ja tallades a rodanxes a microones.
- Netegem i tallem les carchofes ben fines i les fregim en una paella , quan estiguin ben cuixents les posem sobre paper absorvent i aixi hi treurem l'excés d'oli. Les reservem.
- Posem L'ou dintre el motlle i aquesta vegada nome hi he posat Una mica de sal i el posem al micro a coure un 50 segons, dependra del que ens agradi cuit. Si quan el traiem veiem que encara es cru li posem uns segons més. Millor fer-ho en tandes petites. A casa ens agrada ben cuit.
Ara anem a muntar el plat.
Posem la patata a rodanxes que ens faci de base, hi tiem una mica de sal guixuda i oli d'oliva.
A sobre hi posem l'ou i per decorar-ho hi posem el chips de carxofa y a sobre l'ou per donar-li una mica de color una cullaradeta de paté de sobrassada.
Hi tiem pel damunt les especies que més ens agradin i llestos.
Quina pinta més rebona. Els ous amb patata i sobrassada són un vici! I amb aquestes carxofetes cruixents... Una autèntica temptació!!!!
ResponEliminaPetonets!
Anna
Hola Quima,
ResponEliminasóc la Carme, una companya de feina d'en Josep. Parlant de brunyols em va donar l'adreça del teu blog, i aquí em tens. No coneixia el teu blog però a partir d'ara et visitaré ja que els teus plats fan molt bona pinta. Me'n vaig a llegir la recepta dels bunyols, a veure si m'animo a fer-los.
Si et ve de gust et convido a visitar el meu blog: http://allijulivert.blogspot.com.es/
Una abraçada,
Carme