En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

divendres, 6 d’abril del 2012

OUS SOBRE LLIT DE PATATES AMB SOBRASSADA I CHIPS DE CARCHOFA

Aquesta recepta la tenia pendent de publicar desde fa uns quants dies. Com veieu li vaig treien profit al meu motllo de LEKUE.
la recepta d'avui porta tres ingredients que m'encanten, ous, patates i carchofes. Es molt ràpida de fer i ben sencilla.

 INGREDIENTS:
1 Patata mitjana per persona
1 ou per persona
1 carxofa (jo en vaig tenir per 3 plats)
oli, sal, una mica de pate de sobrassada 
especies al gust (jo vaig fer servir PICANTISSIMO DELL'UMBRIA) 
  • Primer de tot posem les patates a bullir. Millor si les bullim amb la pela. Quan estan cuites les deixem refredar una mica, le spelem i les tallem a rodanxes de 0,5 cm. També le spodem coure ja tallades a rodanxes a microones. 
  • Netegem i tallem les carchofes ben fines i les fregim en una paella , quan estiguin ben cuixents les posem sobre paper absorvent i aixi hi treurem l'excés d'oli. Les reservem. 
  • Posem L'ou dintre el motlle i aquesta vegada nome hi he posat Una mica de sal i el posem al micro a coure un 50 segons, dependra del que ens agradi cuit. Si quan el traiem veiem que encara es cru li posem uns segons més. Millor fer-ho en tandes petites. A casa ens agrada ben cuit.
Ara anem a muntar el plat.
Posem la patata a rodanxes que ens faci de base, hi tiem una mica de sal guixuda i oli d'oliva.
A sobre hi posem l'ou i per decorar-ho hi posem el chips de carxofa y a sobre l'ou per donar-li una mica de color una cullaradeta de paté de sobrassada. 
Hi tiem pel damunt les especies que més ens agradin i llestos.

2 comentaris:

  1. Quina pinta més rebona. Els ous amb patata i sobrassada són un vici! I amb aquestes carxofetes cruixents... Una autèntica temptació!!!!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina
  2. Hola Quima,
    sóc la Carme, una companya de feina d'en Josep. Parlant de brunyols em va donar l'adreça del teu blog, i aquí em tens. No coneixia el teu blog però a partir d'ara et visitaré ja que els teus plats fan molt bona pinta. Me'n vaig a llegir la recepta dels bunyols, a veure si m'animo a fer-los.
    Si et ve de gust et convido a visitar el meu blog: http://allijulivert.blogspot.com.es/
    Una abraçada,
    Carme

    ResponElimina