He de dir que els meus no son cap recepta propia, ja que els vaig treure del blog COCINA DE LOS INVENTOS, i que molt bé podrien serde qualsevol altre blog, ja que les receptes porten els mateixos ingredients.
He de recòneixer que no varen quedar massa ben fets, però a la propera prometo millorar la forma i també crec que pel meu gust no hiposaré canyella, ara pel demés han quedat bonissims.
INGREDIENTS:
150 grs. de farina
100 grs. de sucre
100 grs. d'ametlles crues amb pell
1 ou
ratlladura de llimona
1 cullaradeta de llevat en pols
canyella en pols
1 raig de vermout ( si es vol) jo hi vaig posar ratafia.
1 ou per pintar
- Amassem tots els ingredients amb les mans dintre un bol; menys les ametlles.
- Afegim les ametlles a la barreja i fer dues tires d'un c, d'alçada o si ho preferim una de llargue.
- Ho posem en una safata del forn sobre paper del forn o bé un silpar i pintem les tires amb ou batut.
- Les enfornem uns 20 minuts a 180ª.
- Treiem la safata del forn i quan estan encara calents els tallem amb diagonals a tires de 1 cm de guix.
- Ho tornem a posar al forn 5 minuts més perque ens agafin color.
Amb aquesta recepta participo en la proposta de Memories d'una cuinera
Doncs jo trobo que la forma t'ha quedat perfecta!
ResponEliminaM'encanten els carquinyolis, són la meva pasta seca preferida :)
Quima, t'han quedat perfectes molt molt bé i tenen de ser molt bons,
ResponEliminaFelicitats!!!
A mi me encantan, cuando vivía en Barcelona los comía siempre. besitos guapa
ResponEliminaPerfectes!!! N'agafo un... no, dos, tres, quatre,... d'acord, d'acord, ja paro!!!
ResponEliminaPetons, guapa!
Són una preciositat!
ResponEliminammmmmm me'n menjaria uns quants ara mateix!!!
ResponEliminaSe ven deliciosos............ Me gustan mucho como te han quedado......... Besos :D
ResponEliminahttp://angiazucarycanela.blospot.com
quin goig de safata!!!!! ara mateix n'agafaria uns quants!!! moltíssimes gràcies per participar. petonets
ResponEliminaQuina bona pinta, no m'he atrevit mai a fer-ne però fa una colla d edies que nom´s faig que veure'n per tots els blogs....
ResponEliminaQue bé que ens hagis deixat també la teva recepta.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Hem coincidit amb el tradicionals d'ametlla!jo hi vaig posar amaretto, la recepta és molt semblant. què bons queden oi?
ResponEliminaBuenas noches Quima. Que delicia, tienen una pinta extraordinaria y seguro que son un vicio. La presentación y la fotografía te han quedado geniales.Muchas gracias por compartir esta buena receta.
ResponEliminaUn saludo Paco
Quants de carquinyolis! Els teus fan molt bona pinta, un pèl més torradets que els que havíem vist fins ara, ens han agradat molt! I queden tan bonics amb les flors!
ResponEliminaAvui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, et proposem unes postres o berenar de fruita, un flam de coco. Et convidem a entrar-hi i a dir-hi la teva!
www.esfruita.com/assessorem/flam-de-coc
T´han quedat molt be!!!
ResponEliminagUAUUUUUUUUUU, QUE PINTA TIENEN MADREEEEEEEEE
ResponEliminaQué bons !!!!
ResponEliminaSempre he volgut fer-ne però encara no ho he provat. Amb la teva recepte segur que m´animo.
Marga
Bon día Quima. Estic fent la teva recepta, per a una senyora de Jerez de la Frontera, que me'ls ha demanat. De totes les que he vist, la teva és la que més m'agrada. M'he fet seguidora teva perquè m'agrada molt el teu blog. Et convido a que visitis el meu si vols. Salutacions.
ResponElimina