En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimecres, 25 abril de 2012

CARQUINYOLIS D'AMETLLA

 Tafanejant pels blogs vaig veure en més d'un que habien posat la recepta de carquinyolis, així que hem vaig decidir a fer-ne. La meva sorpresa va ser que un cop fets , semblava que tots ens posessim d'acord per fer carquinyolis, però el que jo no m'habia assebentat era que al blog MEMORIES D'UNA CUINERA la seva proposta del mes d'abril eren els CARQUINYOLIS.
He de dir que els meus no son cap recepta propia, ja que els vaig treure del blog COCINA DE LOS INVENTOS, i que molt bé podrien serde qualsevol altre blog, ja que les receptes porten els mateixos ingredients.
He de recòneixer que no varen quedar massa ben fets, però a la propera prometo millorar la forma i també crec que pel meu gust no hiposaré canyella, ara pel demés han quedat bonissims.

INGREDIENTS:
150 grs. de farina
100 grs. de sucre
100 grs. d'ametlles crues amb pell
1 ou
ratlladura de llimona
1 cullaradeta de llevat en pols
canyella en pols
1 raig de vermout ( si es vol) jo hi vaig posar ratafia. 
1 ou per pintar 
  • Amassem tots els ingredients amb les mans dintre un bol; menys les ametlles. 
  • Afegim les ametlles a la barreja i fer dues tires d'un c, d'alçada o si ho preferim una de llargue. 
  • Ho posem en una safata del forn sobre paper del forn o bé un silpar i pintem les tires amb ou batut. 
  • Les enfornem uns 20 minuts a 180ª. 
  • Treiem la safata del forn i quan estan encara calents els tallem amb diagonals a tires de 1 cm de guix. 
  • Ho tornem a posar al forn 5 minuts més perque ens agafin color. 


Amb aquesta recepta participo en la proposta de Memories d'una cuinera


17 comentaris:

  1. Doncs jo trobo que la forma t'ha quedat perfecta!
    M'encanten els carquinyolis, són la meva pasta seca preferida :)

    ResponElimina
  2. Quima, t'han quedat perfectes molt molt bé i tenen de ser molt bons,
    Felicitats!!!

    ResponElimina
  3. A mi me encantan, cuando vivía en Barcelona los comía siempre. besitos guapa

    ResponElimina
  4. Perfectes!!! N'agafo un... no, dos, tres, quatre,... d'acord, d'acord, ja paro!!!
    Petons, guapa!

    ResponElimina
  5. mmmmmm me'n menjaria uns quants ara mateix!!!

    ResponElimina
  6. Se ven deliciosos............ Me gustan mucho como te han quedado......... Besos :D

    http://angiazucarycanela.blospot.com

    ResponElimina
  7. quin goig de safata!!!!! ara mateix n'agafaria uns quants!!! moltíssimes gràcies per participar. petonets

    ResponElimina
  8. Quina bona pinta, no m'he atrevit mai a fer-ne però fa una colla d edies que nom´s faig que veure'n per tots els blogs....

    ResponElimina
  9. Que bé que ens hagis deixat també la teva recepta.
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  10. Hem coincidit amb el tradicionals d'ametlla!jo hi vaig posar amaretto, la recepta és molt semblant. què bons queden oi?

    ResponElimina
  11. Buenas noches Quima. Que delicia, tienen una pinta extraordinaria y seguro que son un vicio. La presentación y la fotografía te han quedado geniales.Muchas gracias por compartir esta buena receta.
    Un saludo Paco

    ResponElimina
  12. Quants de carquinyolis! Els teus fan molt bona pinta, un pèl més torradets que els que havíem vist fins ara, ens han agradat molt! I queden tan bonics amb les flors!

    Avui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, et proposem unes postres o berenar de fruita, un flam de coco. Et convidem a entrar-hi i a dir-hi la teva!

    www.esfruita.com/assessorem/flam-de-coc

    ResponElimina
  13. gUAUUUUUUUUUU, QUE PINTA TIENEN MADREEEEEEEEE

    ResponElimina
  14. Qué bons !!!!
    Sempre he volgut fer-ne però encara no ho he provat. Amb la teva recepte segur que m´animo.

    Marga

    ResponElimina
  15. Bon día Quima. Estic fent la teva recepta, per a una senyora de Jerez de la Frontera, que me'ls ha demanat. De totes les que he vist, la teva és la que més m'agrada. M'he fet seguidora teva perquè m'agrada molt el teu blog. Et convido a que visitis el meu si vols. Salutacions.

    ResponElimina