En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dilluns, 20 de maig del 2013

MOUSSE DE PINYA


Aquesta mousse de pinya la vaig veure en un bulletí de postres Nestle que m'envien per email. Jo la vaig modificar una mica, pero ha quedat una textura molt suau i cremosa.
INGREDIENTS:
1 pot de pinya en su jugo petit. 
150 ml. de nata
1 clara d'ou
2 fulles de gelatina. 
  • Posem la gelatina a hidratar amb aigua. 
  • Escorrem bé les rodelles de pinya i les triturem amb la batidora
  • Montem la nata amb dues cullerades de sucre i la reservem a la nevera. 
  • Fem el mateix amb la clara d'ou. 
  • Agafem una mica del suc de la pinya i el posem en un vas I l'escalfem al microones. 
  • Posem les fulles de gelatina dins el suc de pinya i les desfem bé. 
  • a la pinya triturada I anem afegin amb compta la nata muntada I la clara d'ou que teniam a la nevera. Hi afegim el suc de la pinya i la gelatina I ho remenem bé.
  • Ho repartim amb vassets i ho deixem a la nevera com a minim un parell d'hores. 
  • A l'hora de servir hi podem posar boletes de xocolata, o bé hi ratllem xocolata per sobre, també hi podem posar granillo de xocolata....... o el que més en agradi.
 Aqui tenim unes postres ràpides de fer i bonisimes ..............ja que no tot han de ser pastissos.
També ho podriem posar a sobre una base de pa de pessic o bé de galetes I tindriem una tarta de mouse de pinya .

15 comentaris:

  1. M'encanten les mousses i aquesta la trobo ben fàcil i ben bona!
    Ara que s'acosta el bon temps, aquestes postres refrescants vénen molt de gust.

    ResponElimina
  2. un postre lleugeret i facil de pasar per ara que arriba el bon temps! petons

    ResponElimina
  3. Que bona, Quima! I sembla fàcil de fer! Fa gràcia, l'última foto... ! he he. Petons!

    ResponElimina
  4. Unes postres d'allò més refrescants i boníssimes!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  5. Les mousses sempre són uns postres que em facinen, tenen tot el que se suposa que ha de tenir un postre, però no enfarfega com ho fan la majoria,a més la pinya és una fruita que sempre va bé per pair. Un postre deliciós
    Petonets

    ResponElimina
  6. La mousse té una pinta excepcional, i l'has presentat de meravella!!! Una abraçada!

    ResponElimina
  7. Doncs , encara que jo no soc de fer gaires mouses... aquesta segur que cau!!!
    Quina pinta mes bona...
    Ahhhh, quan puguis, pasa pel meu blog, tens un parell de premis per recollir!!!
    http://elsfogonsdelavianuri.blogspot.com.es/2013/05/tanda-de-premis.html
    Ptns i Salut!!!
    Lourdes

    ResponElimina
  8. Quima, la tinc a pendents...Ja et diré com em queda la meva recepta...La pinya és tan bona, oi?
    PD. Cada dia millor amb les fotos!

    ResponElimina
  9. Un gotet que ha d´estar molt bo i lleuger!!! Petonets

    ResponElimina
  10. Ostres de pinya!! Que suau i bona! M'encantaria... a veure si la poso en pràctica, perquè m'ha agradat molt!!

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  11. M'encanten les mousses i m'encanta la pinya, cal que digui res més?!

    Petonets!

    ResponElimina
  12. Amb el que m'agrada la pinya Quima!!! Una presentació molt xula. Petonets guapa

    ResponElimina
  13. Menuda mousse y de piña ¡una delicia!, me comería mas de un vasito ¿puedo? :). Un beso

    ResponElimina
  14. Buenos días Quima. Una Mouse de piña extraordinaria la que has preparado, se ve con una textura buenísima, no me extraña que terminara el vasito que has utilizado tan limpio como la patena, lo raro es que te diera tiempo hacer la fotografía.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  15. hola Quima! veig que van deixar el got ben net! de lo bona que estava!! ém guardo la recepta! bona setmana

    ResponElimina