En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dijous, 6 de juny del 2013

CASSOLETA DE BRIE AMB OLIVES NEGRES I TOMAQUETS SECS AMB OLI D'OLIVA

Aquest aperitiu feia molt temps que el tenia guardat , des-de el dia que el vaig veure en el blog de COCINANDO CON NEUS. hem va agradar , ja que a casa meva el formatge els hi encanta i el brie la meva filla crec que el posa a tot arreu. A més es molt fàcil de fer. 
INGREDIENTS:
Formatge brie ( uns 50 grs. per persona aprox.)
olives negres sense pinyol
toamquets secs amb oli d'oliva
  • Primer traiem la part blanca del formatge , el tallem a trossets, i el repartim per les cassoletes
  • Tallem a trossets petits les olives negres I els tomaquets i ho posem per sobre (jo hi he posat una oliva i un tomaquet per cassoleta)
  • Ho posem al forn a gratinar i ho servim calent.

10 comentaris:

  1. mmmm.....he sentit cassoleta de formatge fos?!!! ja m'estic fonent només d'imaginar-m'ho! fantastic! petons

    ResponElimina
  2. mmm! Bo, bo! Ahir ja el vaig veure al blog de la Neus i em va temptar. I avui tornem-hi, Quima, que fa goig de veure!! Gràcies per compartir.

    ResponElimina
  3. Formatge fos, quina delícia! I amb l'afegit de les olives i el tomàquet, boníssim!

    Petons!

    ResponElimina
  4. me acuerdo cuando lo preparó Neus y la verdad es que tiene una pinta excelente, tiene que estar buenísimo
    Besos

    ResponElimina
  5. Buenas noches Quima. Muy rica y original cazuelita la que has preparado, seguro que es un manjar para el paladar. Muy rica y exquisita con esos ingredientes que le has puesto, que casan a la perfección.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  6. A mi també m'encanta el formatge, gairebé en totes les seves versions. Una tapeta fàcil, ràpida i bona, m'encanta!

    ResponElimina
  7. El trobo molt original i molt gustós. Recepta apuntada!

    ResponElimina