En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimarts, 11 de juny del 2013

MOUSSE DE IOGURT NATURAL AMB PURÉ DE CIRERES

 La recepta d'avui està treta de la  revista COCINA FACIL de lecturas que hem vaig comprar aquest més de maig.
Sempre que feia postres eren tipus pastis,coca, briox o bé pasta de full. Les mouses i cremes n'ho miraba sempre de lluny i no sé perquè si a més de bones sòn fàcils de fer i no requereixen forn, i això a l'estiu s'agraiex.
Una altre cosa que no havia fet mai era fer unes postres amb cireres i això que m'encanten, mai falta a casa meva un bol amb cireres, durant la temporada que n'hi ha.
Quan vaig veure aquesta mousse a la revista i aprofitant que ara es temporada de sicreres no vaig tardar ni cinc minuts a posar-mi.
Ha quedat molt bona i refrescant i el contrast del blanc i vermell , entre pels ulls.
 INGREDIENTS:
2 iogurts naturals ( jo grec)
4 c/soperes de sucre
2 clares d'ou
60 ml. de nata per muntar
3 fulles de gelatina
300 grs. de cireres
1 pessis de sal
unes gotes de suc de llimona.
  • Posem la gelatina a hidratar amb aigua freda. 
  • En un cassò hi posem 30 ml d'aigua i quan comencir a bullir el traiem del foc i a¡posem la gelatina i el sucre. Remenar-ho fins que estigui ben desfet. 
  • Mentre s'atempera muntem les clares a punt de neu amb el pessic de sal i les gotes de llimona. 
  • Muntem també la nata. 
  • Incorporem els iogurts a la barreja d'aigua gelatina i sucre i ho remenem bé fins que ens quedin ben integrats. 
  • Amb compte hi afegim les clares i la nata. 
  • Ho repartim amb copes hi ho deixem a la nevera . Jo ho vaig fer d'un dia per l'altre. 
  • Jo al fons de les copes hi vaig posar un parell de cireres tallades a trossets.
Per fer el puré:
  • Netegem i traiem el pinyol de les cireres, en reservem unes quantes de senceres per decorar. 
  • Les triturem amb la batidora i ja ho podem repartir per sobre les copes, o bé si volem ho podem servir en una salsera a part i que cadasqú s'hi posi al gust.

Tant les copes com el plat les vaig recuperar del traster. Eren unes copes de xampany antigues, d'aquelles tan gruixudes que eren de la meva mare, el plat es de vidre amb dibuixos amb relleu a la part de sota. També vaig recuperar un joc de café que era de la meva avia, que ja faré servir per altres receptes.

16 comentaris:

  1. Doncs jo també sóc de mousses, molt més fàcils que un pastís, oi?
    I servida en copa, queda molt elegant.

    ResponElimina
  2. unes postres ben bones i lleugeres per aquest temps! qui pogues....petons

    ResponElimina
  3. M'agrada molt la mousse de iogurt, i són unes postres delicioses i no tan denses com els pastissos. Petons!

    ResponElimina
  4. Unes postres refrescants que tenen de tot! Cremoses, dolces, àcides i... de temporada!! Quina cosa més bona, Quima.

    ResponElimina
  5. Una mouse bien rica y las cerezas le da un toque perfecto. Besos.

    ResponElimina
  6. La mousse així tal i com l'has presentat, me la menjaria ara mateix!

    Petons!

    ResponElimina
  7. Deliciós!!!
    Gràcies, Quima!

    ResponElimina
  8. Una combinació de gustos i colors espectacular!

    ResponElimina
  9. Ara que ja comença a fer caloreta les mousses són genials! i aquesta amb cireres, que ara estan de temporada, ideals!

    ResponElimina
  10. Rico , rico, seguro , seguro.....y fresquico tiene que entrar solico....

    ResponElimina
  11. Doncs mira...la tinc per publicar...La vaig fer la setmana passada i dono fe que és molt bona.

    ResponElimina
  12. una buena mousse y así en copa queda fantástica¡¡
    Peto

    ResponElimina
  13. Un postre perfecte per acabar un dinar de festa i la copa es molt bonica.
    Un abraç

    ResponElimina
  14. unes postres boníssimes Quima! ideals per aquesta època de lany. molts petonets

    ResponElimina
  15. El formato individual me encanta¡ como todo lo que llevaba la copa.
    Un par de semanas out y me se me ha acumula el trabajo de ver cosas ricas en tu cocina, si no estaba como seguidora, que desastre soy¡¡ acabo de remediarlo así lo puedo ver en reader y no pasar tantas semanas.
    Un beso grande guapísima¡

    ResponElimina