En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dilluns, 2 de gener del 2012

TRONC DE XOCOLATA

HOla a tots-es els bloguers, espero que l'entrada a L'any 2012 hagui anat molt bé i desitgo per a tothom un Feliç 2012, i poder seguir compartin receptes amb tots vosaltres.
Les postres que avui us ensenyo son le sque vaig pel sopar de fi d'any, així que hem vaig decidir per un tronc de xocolata.
Per fer el tronc vaig fer servir la mateixa recepta del braç de gitano aqui, només hi vaig canviar el relleno, ja que el vaig rellenar amb una mouse de torró que era deliciosa. La recepta de la mouse la vaig treure del blog  CUINANT. Jo en vaig fer la mitad, de les quantitas que ens posa la Mª Dolors, ja que el meu tronc no era massa gran i n'hauria sobrat molta.
La presentació No hem va quedar massa bé, ja que solsament tenia perletes per decorar-lo, i hem falta trobar el punt de que la xocolata hem quedi amb brillo ..............bé i algú sap (de ben segur que si) , algun truquet per fer-ho us estaria molt agraida si m'ho indiqueu.
També vaig voler fer alguna cosa més refrescant; ja que amb tots els àpats que portem aquest dies, vaig pensar que uns pastissets de mousse de llimona anirien bé.


 Els pastissets no són altres que la variant en individual de la mousse de llimona que trobareu AQUI.
L'ùnic que vaig cambair va ser la base, que la vaig fer amb la mateixa recepta de la sara, però amb versió individual. Us he de dir que feta amb base de bescuit guanya moltissim. Es molt més bona. També ús he de confesar que primer volia fer sares individuals, però com que no van pujar el que jo volia les vaig fer servir per les bases dels pastisses i olé!!!
Ja ho diuen que no hi ha mal que per bé no vingui . He de dir que els vaig fer Un dies abans i els vaig congelar i a la tarda els vaig treure i els vaig deixar descongelar a la nevera i bons iguals.
LLavors amb el DECOMAX de LEKUE, la meva filla els va decorar amb xocolata

12 comentaris:

  1. Hola, acabo de descubrir el teu blog, és molt interessant!!! Té una pinta molt bona!! Et convido a fer un vol al nostre nou blog!! Bones Festes!!

    ResponElimina
  2. Bon any Quima! Jo trobo que t'ha quedat molt i molt xulo, i segur que encara més bo! I els pastissets de llimona fan venir salivera!
    Molt bon any!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. ÑAAMMMMM... ÑAAMMMMM!!! Jo vull un troçet!!!

    ResponElimina
  4. Quima, totes dues receptes tenen una molt bona pinta.

    ResponElimina
  5. ets una joia , a casa teva deuen estar molts contens amb totes aquestos coses tan bones que els hi fas.

    roser

    ResponElimina
  6. Ostres t'ha quedat molt bé Quima!!
    A veure perquè la xocolata quedi brillant crec que el truco està en quan fonem la xocolata no passar de 50º. La mouse és veu deliciosa!!

    Bon any!!
    Judith

    ResponElimina
  7. El tronc m'agrada molt! els troncs són rustics...! t'ha quedat fantàstic! i els pastissets de llimona també! bons Reis!!

    ResponElimina
  8. Les dos propostes ben bones, pero aquests pastissets de llimona em semblen preciosos, m´apunto la recepta. Petons, i que els Reis siguin generossos...

    ResponElimina
  9. Quina currada Quima!! estan estupendus!!

    ResponElimina